Prima Pagina
Cine suntem
Scop
CRESC turism
EducArtS
Voluntariat
Vatra Valaha
Clasificare verde
Amfiteatru verde
Obiective
Donez!
Cursuri
 
 

Declaratia de credinta a TURISMVERDE:

"-Credem in potentialul oricarei persoane (prestator sau beneficiar al unui serviciu turistic) si in vointa acesteia, pentru a adopta de buna voie o atitudine protectoare fata de mediul natural!"

Termeni si conditii de utilizare

Generale
Site-ul www.turismverde.ro este utilizat de Asociatia Ecologica Turismverde* denumita in continuare AETv (in engl. GEA) care promoveaza si popularizeaza Conceptul TURISM VERDE cat si scopul si obiectivele AETv. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea Asociatiei Ecologice Turismverde si a SC Turismverde SRL, propietarul website-ului si totodata a marcii inregistrate "TurismVerde". Vizitarea si folosirea informatiilor de pe site-ul www.turismverde.ro, implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos.


1. Utilizarea informatiilor


Accesarea site-ului www.turismverde.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, sau trimiterea de e-mail-uri adresate AETv se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la AETV in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. AETv garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.turismverde.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al AETv si SC Turismverde SRL. Pe site-ul www.turismverde.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea sa.     

2.Vizitatori
1. Neinregistrati - pot accesa paginile site-ului si se pot folosi de informatiile continute de acestea, dar nu le confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al AETv si SC Turismverde SRL.  
2. Inregistrati - acestia completeaza un formular (in lucru) cu datele de identificare si, in urma inscrierii in baza de date a www.turismverde.ro, au posibilitatea de a introduce mesaje in rubricile corespunzatoare. AETV garanteaza confidentialitatea datelor personale ale vizitatorilor sai si se obliga sa nu le foloseasca decat in conformitate cu legislatia in vigoare si cu acordul persoanelor vizate. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor  in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legilor in vigoare, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Prin folosirea site-ului www.turismverde.ro, vizitatorii sunt responsabili pentru toate activitatile care au loc prin folosirea acestuia. De asemenea, inteleg sa raspunda pentru orice daune produse site-ului www.turismverde.ro sau AETV in conformitate cu legile in vigoare.
Informatiile furnizate la inregistrarea in site-ul www.turismverde.ro vor permite AETv sa:
- identifice utilizatorii serviciilor sale;              
- prelucreze si sa transmita informatiile necesare ;         
- contacteze vizitatorii pentru probleme de relatii cu clientii, daca este cazul.       
Membrii www.turismverde.ro vor primi periodic informari despre informatile introduse in site, despre functiile noi ale acestuia, ca si orice alte noutati legate de domeniul de activitate al site-ului. De asemenea, prin inscrierea in baza noastra de date, utilizatorii serviciilor oferite de www.turismverde.ro sunt de acord sa primeasca informari si oferte de la firmele de turism inscrise in site. In ambele situatii ( emailuri de la AETV sau de la firmele partenere), vizitatorii inregistrati au optiunea de dezabonare de la aceste newsletter-uri.

Important!
Orice persoana care viziteaza site-ul www.turismverde.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal, AETv isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru ca AETv sa-i trimita prin email buletine informative cu privire la ultimele noutati aparute pe site cat si prelucrarea acestor date si informatii personale de catre AETv in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale. In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie , dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site.               

3. Litigii.

 
Prin folosirea site-ului www.turismverde.ro, utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si AETv sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

4.Dispozitii finale

 
AETv isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.turismverde.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. AETv nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.turismverde.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora. AETv isi rezerva dreptul de a introduce bannere pe oricare pagina a site-ului www.turismverde.ro, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 

5.Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a AETv.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.

 


Motoul TURISMVERDE:

"Natura, doar in schimbul respectului fata de Ea!"

Parteneri/Link-uri utile
Universitatea Bioterra
U.S.A.M.V. Bucuresti
Romexpo
Positive Vision for Biodiversity
Reteaua de Biodiversitate
Coalitia de Mediu
Asociatia Romana de Standardizare
Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala
Turism Euro Verde
Federatia Biciclistilor din Romania
Clubul Rulotistilor
Tur virtual 360
Arta cu Flori
Sunetele vietii
Caricatura verde
Travel Enjoy Respect
Uleiuri green
Iubim Natura

 
Prima Pagina | Stiri | Termeni si conditii | Proiecte | New Tourism | Galerie foto | Semnal | Adeziuni | Euroregiuni | ONG | Membri | Contact