Prima Pagina
Cine suntem
Scop
CRESC turism
EducArtS
Voluntariat
Vatra Valaha
Clasificare verde
Amfiteatru verde
Obiective
Donez!
Cursuri
 
 

Declaratia de credinta a TURISMVERDE:

"-Credem in potentialul oricarei persoane (prestator sau beneficiar al unui serviciu turistic) si in vointa acesteia, pentru a adopta de buna voie o atitudine protectoare fata de mediul natural!"

  

Comunitatea Greenturism România (Comunitatea Iubitorilor de Turism Verde Ecologic) își desfășoară activitatea exclusiv datorită donațiilor făcute de persoane fizice.

"Orice om - singur - e asa de putin, că nici nu-i poti zice om. Abia toti oamenii împreună fac un singur om. Oamenii nici nu sunt; este unul singur si acela suntem toți laolaltă." Lucian Blaga

In aproape noua ani, bugetul nostru este alimentat de oameni de buna credinta ca Dvs. Nu am avut nici un angajat. Nu am luat fonduri publice si nici sponsorizari de la companii poluatoare.Așa că ne bazăm pe donații de la cetățeni din țară și din diaspora pentru a ne finanța activitatea. Orice contribuție, oricât de mică, ne ajută să producem schimbari dar si să continuăm campaniile de protejare a biodiversitatii si a persoanelor vulnerabile in contextul Schimbarilor climatice.

Pe termen mediu, dorim ca Turismul verde să se finanțeze 100% din donațiile membrilor si sustinatorilor săi.

Calatorestel! Bucura-te! Respecta planeta!

Verde, Curat, Sanatos!

Iata cum puteti sa donati:

1) Donatii bancare direct in cont!

Datorita comisioanelor inutile si modului de tratare a membrilor nostri, am inchis contul la CEC. Inainte a fost inchis cel de la BRD. In curand o să găsiti mai jos datele bancare ale asociației care este reprezentatul legal al Comunitatii Iubitorilor de Turism Verde Ecologic - Greentourism Romania. O sa aflati datele de identificare ale asociatiei din imaginea ce va fi postata mai jos imediat ce vom gasi o banca mai verde, sau

 

 ... sau copiati datele de aici:

Asociatia Ecologica Turismverde*

24703520

RO...

Te rugăm să îți lași si adresa de email la detaliile tranzacției, ca să te putem contacta ulterior pentru a-ți  multumi si spune cum am cheltuit banii. 

2) Redirectionare 2%

Orice persoana fizică ce a fost salariată în anul anterior sau a obținut venituri din activități independente (de exemplu din chirii, din activități desfășurate ca persoană fizică autorizat etc), poate redirecționa către asociatia ecologista GreenTourism, 2% din impozitul pe venit. Mecanismul 1%, transformat ulterior în 2%, a luat nastere în anul 2003 din necesitatea identificãrii unei solutii de finantare pentru sectorul non-profit din Romania, dependent de finantarea externã.Sistemul 2% stimuleaza comportamentul filantropic al cetãteanului, prin implicarea acestuia în sustinerea unor cauze sociale si responsabilizarea lui în cheltuirea banului public cu efecte benefice la nivel social.

 2% din impozitul pe venitul tău poate fi direcționat către comunitatea noastra, pentru a o susține. Alege 2% pentru Greentourism. 

Mai multe detalii pe http://www.turismverde.ro/afiseaza_stire/104.html

3) Serviciul Debit Direct

Dacă dorești să direcționezi o sumă de bani în fiecare lună către Comunitatea Iubitorilor de Turism Verde Ecologic, poți opta pentru serviciul de direct debit oferit de banca ta. Prin intermediul acestui serviciu, banca va direcționa o suma fixă, la o dată prestabilită, din contul tău către Asociația Ecologica turismverde - cea care reprezintă comunitatea Greentourism Romania. Poți întrerupe donația ta recurentă prin direct debit oricând dorești, adresându-te băncii.Pentru a beneficia de acest serviciu descarcă de aici, completează, semnează  contractele de mai jos în 2 exemplare:

DESCARCA FORMULARELE, AICI!

Contractul de sponsorizare  - este un contract între tine ca donator și Asociația Ecologica Turismverde.

Mandatul de debit direct - este un contract pe care îl vom trimite băncii pentru a permite direcționarea lunară a donației tale.

Atenție! Datele din contract trebuie să fie identice cu cele folosite la deschiderea contului bancar din care se va face debitul direct, pentru ca banca să te poată recunoaște. Totodată, semnătura trebuie să fie identică cu semnătura pe care o folosești și în relație cu banca ta.

Trimite contractele pe adresa Str. Garlei nr 81. Corp D, Sector 1, CP 013772 Bucuresti și noi vom merge cu ele la bancă.

Dacă ai întrebări referitoare la debitul direct, scrie-ne pe adresa turismverde@gmail.com 

Mulțumim!

Echipa Comunitatea Iubitorilor de Turism Verde Ecologic

Mai multe despre turismul verde, ecologic din Romania, aici!

(*-Turismverde, se scrie intr-un cuvant)


Motoul TURISMVERDE:

"Natura, doar in schimbul respectului fata de Ea!"

Parteneri/Link-uri utile
Universitatea Bioterra
U.S.A.M.V. Bucuresti
Romexpo
Positive Vision for Biodiversity
Reteaua de Biodiversitate
Coalitia de Mediu
Asociatia Romana de Standardizare
Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala
Turism Euro Verde
Federatia Biciclistilor din Romania
Clubul Rulotistilor
Tur virtual 360
Arta cu Flori
Sunetele vietii
Caricatura verde
Travel Enjoy Respect
Uleiuri green
Iubim Natura

 
Prima Pagina | Stiri | Termeni si conditii | Proiecte | New Tourism | Galerie foto | Semnal | Adeziuni | Euroregiuni | ONG | Membri | Contact