Prima Pagina
Cine suntem
Scop
CRESC turism
EducArtS
Voluntariat
Vatra Valaha
Clasificare verde
Amfiteatru verde
Obiective
Donez!
Cursuri
 
 

Declaratia de credinta a TURISMVERDE:

"-Credem in potentialul oricarei persoane (prestator sau beneficiar al unui serviciu turistic) si in vointa acesteia, pentru a adopta de buna voie o atitudine protectoare fata de mediul natural!"

AMFITEATRUL VERDE reprezintă proiectul de Educatie Verde desfășurat de asociatia noastră încă de la înfiintare în diferite instituții de învățământ din Bucuresti, și din țară.

AMFITEATRUL VERDE este practic O CLASA ad-hoc de SCOALA VERDE, un loc unde se dezbate problematică de mediu, un proiect educativ itinerant de conștientizare a publicului tânăr față de problemele de mediu pe care le produc, sau induc diferitele activitati ale omului, inclusiv atunci când omul este beneficiarul sau prestatorul unui serviciu turistic.
Pe lângă formarea în direcția verde, sustenabilă de care au beneficiat peste o mie de tineri până în prezent, am donat spre folosul acestora și o serie de materiale informative valoroase din domeniul turismului către diferite unități de învățământ din București.

 

Dintre unitatile de învățământ beneficiare ale proiectelor si donatiilor noastre enumerăm Universitatea Bioterra - Agroturism, Academia de Studii Economice Bucuresti (Comert-Turism), USAMV - Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (Management Agroturistic), Universitatea "Petre Andrei" Iasi(Fac de Psihologie si Stiinte ale Educatiei), Universitatea "George Enescu" Iasi (Facultatea de Design), Univesitatea Nicolae Titulescu Bucuresti, Colegiul Economic Viilor (Clasele de turism), Colegiul Economic A.D.Xenopol (Clasele de turism), Colegiul Tehnologic Grigore Cerchez Bucuresti (Clasele de turism) etc.

 

În cadrul Amfiteatrului verde am creat un spatiu în care facilităm libera exprimare, schimbul de idei verzi si aducem la cunostința auditoriului informatii de actualitate despre problematica protectiei mediului, a naturii (suport al vietii) si nu în ultimul rand, despre un stil de viata în armonie cu natura.


 

Despre Turismul verde Ecologic din Romania:

Asociatia TURISMVERDE* este creatoarea si promotoarea primului principiu "Green Busines Scheme" din Romania, denumit si "3WT3Win Tourism", cel mai durabil, sustenabil, responsabil si rezonabi principiu de dezvoltarea turismului. Detalii aici!

Misiunea asociatiei este aceea de a prezerva pe cat posibil calitatea mediului, valentele estetice ale tuturor zonelor neprotejate&neprotejate (delta, munte, mare, urban-rural etc) cat si legaturile sociale cu locuitorii, conservându-le patrimoniul cultural material sau imaterial si valorile lor traditionale, contribuind totodata la întelegere si toleranta, la simbioza om-natura, pentru ca si generatiile viitoare sa se poata bucura in calatoriile lor de macar aceleasi conditii ca si noi astazi.

De aceea Asociatia Ecologicã Turismverde* recomandã intotdeauna consumul responsabil&rezonabil de...
TURISM.
Detalii in continuare despre asociatie, aici!


 


Motoul TURISMVERDE:

"Natura, doar in schimbul respectului fata de Ea!"

Parteneri/Link-uri utile
Universitatea Bioterra
U.S.A.M.V. Bucuresti
Romexpo
Positive Vision for Biodiversity
Reteaua de Biodiversitate
Coalitia de Mediu
Asociatia Romana de Standardizare
Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala
Turism Euro Verde
Federatia Biciclistilor din Romania
Clubul Rulotistilor
Tur virtual 360
Arta cu Flori
Sunetele vietii
Caricatura verde
Travel Enjoy Respect
Uleiuri green
Iubim Natura

 
Prima Pagina | Stiri | Termeni si conditii | Proiecte | New Tourism | Galerie foto | Semnal | Adeziuni | Euroregiuni | ONG | Membri | Contact