Prima Pagina
Cine suntem
Scop
CRESC turism
EducArtS
Voluntariat
Vatra Valaha
Clasificare verde
Amfiteatru verde
Obiective
Donez!
Cursuri
 
 

Declaratia de credinta a TURISMVERDE:

"-Credem in potentialul oricarei persoane (prestator sau beneficiar al unui serviciu turistic) si in vointa acesteia, pentru a adopta de buna voie o atitudine protectoare fata de mediul natural!"

Greentourism Treasure Hunting
 

La prima editie a TTR din acest an special 2017, declarat de ONU ca an al turismului durabil pentru dezvoltare, am lansat "Greentourism Treasure Hunting" in cadrul parteneriatului cu Romexpo, concurs inedit de turism verde dedicat publicului vizitator al editiei de primavara a TTR, prin care ne-am propus sa trezim interesului publicului TTR pt turismul durabil prin identificarea acelor, intradevar putine oferte verzi, sustenabile-durabile dintre ofertele de turism ale turoperatorilor prezenti.


Participantii au venit intai la standul nostru nr 44 din Pavilionul C3, unde au primt miniHarta cautatorului Comorilor Verzi impreuna cu un indiciu pentru a incepe apoi cautarea comorilor verzi de turism durabil intre toti ofertantii TTR.

Dupa ce au identificat locatia, au inscris pe harta localizarea lor, numele persoanei responsabile cu turismul verde, durabil/sustenabil din firma ofertanta respectiva si denumirea minim a unei oferte turistice verzi/eco descoperite. Totodata trebuiau sa se informeze referitor la una dintre activitatile conexe al Romexpo cu tematica turismului sustenabil-durabil, verde. 

Pentru programul complet al activitatilor conexe, poti da un click aici!

Participantii au revenit apoi la standul nostru cu miniHarta completata pentru a se inscrie la concurs.

Există o veste buna si pentru tine, concursul (cautarea) continua si in on-line: poti participa si tu stand comod in fata calculatorului sau telefonului mobil.

La fel, da o cautare pe net pentru a identifica minim o oferta a unui operator de turism verde, alege o tema care iti place din programul complet al activitatilor conexe de la TTR si apoi trimite-ne un email cu subiect "Greentourism Treasure Hunting-online" pe turismverde@gmail.com cu date despre indiciul gasit, tema aleasa, datele tale, inclusiv un nr de telefon, iar noi te vom inscrie la extragerea castigatorului/castigatoarei vacantei pentru doua persoane.

Am up-gradat premiul si am ales perioada concediilor de vara intr-o locatie situata in mijlocul naturii verzi. Detalii pe www.runcustone.ro

Pana in prezent s-au inscris peste 50 de cautatori de comori.

Extragerea va avea loc in curand, urmand a fi transmisa video online pe pagina de facebook a asociatiei. Fii cu ochii pe noi! Va dorim succes in cautare!

 

 

 

Vezi toate stirile din categoria Cu verdele in sus!

Motoul TURISMVERDE:

"Natura, doar in schimbul respectului fata de Ea!"

Parteneri/Link-uri utile
Universitatea Bioterra
U.S.A.M.V. Bucuresti
Romexpo
Positive Vision for Biodiversity
Reteaua de Biodiversitate
Coalitia de Mediu
Asociatia Romana de Standardizare
Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala
Turism Euro Verde
Federatia Biciclistilor din Romania
Clubul Rulotistilor
Tur virtual 360
Arta cu Flori
Sunetele vietii
Caricatura verde
Travel Enjoy Respect
Uleiuri green
Iubim Natura

 
Prima Pagina | Stiri | Termeni si conditii | Proiecte | New Tourism | Galerie foto | Semnal | Adeziuni | Euroregiuni | ONG | Membri | Contact