Prima Pagina
Cine suntem
Scop
CRESC turism
EducArtS
Voluntariat
Vatra Valaha
Clasificare verde
Amfiteatru verde
Obiective
Donez!
Cursuri
 
 

Declaratia de credinta a TURISMVERDE:

"-Credem in potentialul oricarei persoane (prestator sau beneficiar al unui serviciu turistic) si in vointa acesteia, pentru a adopta de buna voie o atitudine protectoare fata de mediul natural!"

GO WILD! Concurs internațional de fotografie
 

 GO WILD! Concursul internațional de fotografie pentru a celebra natura

CEEweb for Biodiversity împreunã cu Bulgarian Biodiversity Foundation și  partenerii lor tocmai au anunțat lansarea celei de-aII-a ediții a Concursului de fotografie Go-Wild!

Fotografi profesioniști și amatori își pot înscrie cele mai bune fotografii  în douã categorii pânã la mijlocul lunii septembrie: 1. Peisaje sãlbatice și 2. Specii sãlbatice. Câștigãtorul fiecãrei categorii poate alege între un premiu în bani sau douã zile în aria naturalã Rhodope din vestul Bulgariei. De asemenea, unii parteneri vor oferi premii speciale.

CEEweb invitã fotografii sã arate frumusețea ariilor protejate din Europa, sã surprindã frumusețea plantelor și animalelor din sãlbãticie, sã fotografieze ferme prietenoase cu mediul și zone rurale și sã arate cum poate prospera natura în mediul urban sau artificial. CEEweb a depus eforturi și a contribuit la salvarea patrimoniului natural din Europa Centrala și de Est timp de douã decenii.

În ultimii 20 de ani CEEweb a construit o rețea coerentã de organizații cu peste  60 ONG-uri din 20 de țãri care luptã pentru salvarea biodiversitãții în regiune. Am contribuit la dezvoltarea politicilor și proceselor majore de conservare și protecția mediului la nivel național, regional, European și internațional cu scopul de a salva speciile, diversitatea peisajului și bogãția ecosistemelor prin promovarea dezvoltãrii durabile.

Douãzeci de ani în conservarea naturii este ceva ce meritã sãrbãtorit. Invitãm toatã lumea sã ni se alature în celebrarea frumuseții naturii, sã o surprindã în fotografii pe care sã le împãrtãșeascã cu noi!

Descarcã Apelul: AICI

Site-ul concursului: http://www.ceeweb.org/go-wild-2/

Mai multe informații: Zoltan Zmeskal, zmeskal@ceeweb.org, +36-1-398-01-35

 

     

Vezi toate stirile din categoria Cu verdele in sus!

Motoul TURISMVERDE:

"Natura, doar in schimbul respectului fata de Ea!"

Parteneri/Link-uri utile
Universitatea Bioterra
U.S.A.M.V. Bucuresti
Romexpo
Positive Vision for Biodiversity
Reteaua de Biodiversitate
Coalitia de Mediu
Asociatia Romana de Standardizare
Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala
Turism Euro Verde
Federatia Biciclistilor din Romania
Clubul Rulotistilor
Tur virtual 360
Arta cu Flori
Sunetele vietii
Caricatura verde
Travel Enjoy Respect
Uleiuri green
Iubim Natura

 
Prima Pagina | Stiri | Termeni si conditii | Proiecte | New Tourism | Galerie foto | Semnal | Adeziuni | Euroregiuni | ONG | Membri | Contact