Prima Pagina
Cine suntem
Scop
CRESC turism
EducArtS
Voluntariat
Vatra Valaha
Clasificare verde
Amfiteatru verde
Obiective
Donez!
Cursuri
 
 

Declaratia de credinta a TURISMVERDE:

"-Credem in potentialul oricarei persoane (prestator sau beneficiar al unui serviciu turistic) si in vointa acesteia, pentru a adopta de buna voie o atitudine protectoare fata de mediul natural!"

Dar din dar se face Raiul!
 

    Pe langa preocuparea fata de protectia mediului natural, asociatia noastra se  implica pentru a ajuta si mediul social, imbinand in mod benefic prin activitatile desfasurate grija fata de Natura cu grija fata de om. Avem convingerea ca multe din problemele de sanatate ale oamenilor isi au originea in indepartarea de Natura sau mai bine zis, in atitudinea de superioritate si indiferenta fata de Ea.

    Raiul este pe Pamant si este reprezentat de Natura, cu toate beneficiile Ei. La fel ca in fiecare an in luna decembrie, asociatia noastra pregateste pentru copiii internati in Sectiile de Oncologie pediatrica si Ortopedie pediatrica ale Spitalului Marie Curie din Bucuresti, si ale Spitalului Sf. Maria din Iasi sarbatori bio care au ca motto: "Dar din dar se face Raiul!".
    Chiar daca acesti copii traiesc experienta dramatica a bolii, chiar daca isi petrec copilaria in spatiul rece al unui spital, ei au dreptul la  bucuriile unei vieti normale, au dreptul sa creeze, sa viseze, sa se joace. Ei au dreptul sa fie aproape de natura si mai mult, au nevoie de energia benefica a naturii pentru a se vindeca fizic, emotional si spiritual.

    Dorim ca prin implicarea lor in activitati creative GreenArts Therapy sa le aducem mai aproape energia naturii si sa-i integram emotional in spiritul Sarbatorilor de iarna. In cadrul atelierelor de arta verde, care se vor desfasura de Mos Nicolae si de Mos Craciun, copiii vor putea sa se exprime creativ cu ajutorul semintelor, fructelor uscate, florilor, frunzelor si a altor materiale naturale, pentru a crea ornamente de brad bio.

    Pe langa bradutul viu in ghiveci, le vom darui copiilor ca de fiecare data, dulciuri sanatoase (din seminte, fructe deshidratate etc.), jucarii, carti si reviste, .

    Cei care doresc sa daruiasca Raiul natural copiilor bolnavi din Spialul Maria S. Curie si sa reprezinte un "Mos Nicolae" si/sau un "Mos Craciun" alaturi de noi, pot face donatii in bani astfel:

  -depunand o suma in contul ASOCIATIEI ECOLOGICE TURISMVERDE, CIF:24703520, IBAN:  RO19CECEB10730RON3347055, CEC Bank, Agentia Bucurestii Noi. La detalii plata scrieti: "Dar din dar se face Raiul".

   -participand la Atelierele de creatie 5x1 avand ca motto: "Creativ, Aromat, Dulce, Estetic si Etic" in fiecare weekend in Galeriile GreenArts din Str. Ipotesti, nr.23 la mansarda (zona Unirii -11 Iunie).

   De asemenea, puteti contribui cu produse constand in alimente sanatoase, imbaracaminte curata, jucarii in stare buna, carti, reviste pentru copii si plante vii. Pentru a contribui cu produse, va rugam sa ne contactati pe adresa: greenartsgallery@gmail.com sau telefonic la numarul 0752 644 724.

Ateliere similare sustinute de asociatia noastra cu sprijinul dumneavoastra:
Atelier_de_Halloween_2013
Atelier_de_1_Iunie_la_Sf.Maria
Ateliere_umanitare_de_Paste_2013
Atelier_umanitar_de_Martisor_-_Spitalul_Sf.Maria_Iasi
Atelier_umanitar_Sf._Maria_2012
Atelier_umanitar_de_1_Iunie
Atelier_umanitar_Paste_2012
Atelier_umanitar_GreenArts_Therapy-Craciun2011

    Daca doriti sa sprijiniti in continuare actiunile noastre pentru a aduce bucurie copiilor internati in spital cu boli grave o puteti face si in urmatoarele moduri:

-facand cunoscuta activitatea noastra prietenilor si cunoscutilor;
-redirectionand prezentul mesaj bazei dvs. de date
-devenind prieten cu noi pe Facebook.
-participand voluntar la actiunile asociatiei;
-redirectionand 2% din impozitul pe venit anual virat la stat;
-sponsorizand in cazul firmelor cu pana la 20% din impozitul pe profit datorat statului, in limita a 3‰ din cifra de afaceri;
-devenind membru sustinator al asociatiei;


    Va multumim!

Vezi toate stirile din categoria GreenArts

Motoul TURISMVERDE:

"Natura, doar in schimbul respectului fata de Ea!"

Parteneri/Link-uri utile
Universitatea Bioterra
U.S.A.M.V. Bucuresti
Romexpo
Positive Vision for Biodiversity
Reteaua de Biodiversitate
Coalitia de Mediu
Asociatia Romana de Standardizare
Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala
Turism Euro Verde
Federatia Biciclistilor din Romania
Clubul Rulotistilor
Tur virtual 360
Arta cu Flori
Sunetele vietii
Caricatura verde
Travel Enjoy Respect
Uleiuri green
Iubim Natura

 
Prima Pagina | Stiri | Termeni si conditii | Proiecte | New Tourism | Galerie foto | Semnal | Adeziuni | Euroregiuni | ONG | Membri | Contact