Prima Pagina
Cine suntem
Scop
CRESC turism
EducArtS
Voluntariat
Vatra Valaha
Clasificare verde
Amfiteatru verde
Obiective
Donez!
Cursuri
 
 

Declaratia de credinta a TURISMVERDE:

"-Credem in potentialul oricarei persoane (prestator sau beneficiar al unui serviciu turistic) si in vointa acesteia, pentru a adopta de buna voie o atitudine protectoare fata de mediul natural!"

GreenArts la Raw Generation Expo
 

Asociatia Ecologica Turismverde promoveaza prin proiectele sale, revenirea la simplitate si natura, nu doar in viata de zi cu zi, ci si in domeniul turismului. Militam de asemenea pentru introducerea in sistemul hotelier a obiceiurilor de alimentatie sanatoasa, hrana vie, pe langa activitati in aer liber petrecute cat mai mult timp in mijlocul naturii.

Pe 7 octombrie 2012 la Bucuresti, la Rin Grand Hotel, Str. Vitan-Bârzesti, nr 7D, et 1 in Sala Expo (langa Sala Bucuresti), va avea loc cea de-a 5-a editie a Expozitiei Raw Generation - Expo Bianual Raw Food organizat de Ligia Pop, promotoarea alimentatiei raw food in Romania.

 

Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din Bucuresti.

Raw Generation Expo isi propune sa arate ca un stil de viata sanatos nu implica doar o alimentatie sanatoasa, ci cuprinde mai multe aspecte care ajuta la un echilibru si o stare de bine generala, printre care si arta.

GreenArts - Arte verzi, proiect initiat si promovat de asociatia noastra si avand ca motto "Natura prin Ea insasi", ne ajuta sa ne bucuram permanent de linistea si armonia naturii prin intemediul creatiei artistice sau doar prin simpla contemplare a unei opere de arta realizata din materiale naturale. 

Atat in raw food cat si in GreenArts, ingredientele folosite nu sunt supuse transformarilor termice sau chimice, pastrand in ele energia naturii.

GreenArts va prezenta in premiera la acest eveniment doua momente speciale:

- orele 10:00 - 20:00 in holul salilor Cluj si Brasov - Expozitia GreenArts care va cuprinde lucrari unicat Oshibana si SeedsArt, atat ale artistilor consacrati, cat si ale absolventilor cursurilor GreenArts.

- orele 11:00 - 12:00 in sala Cluj - Prezentarea d-lui Constantin Serban "Inteligenta naturii si a materiei”- cum sa folosim elementele din natura pentru a ne armoniza fiinta si a crea arta"

Vom  prezenta rolul elementelor naturii (aer, apa, pamant, lemn, foc) in viata noastra si modalitati concrete de armonizare a fiintei prin intermediul acestor elemente si al artelor verzi, in contextul actual al indepartarii tot mai accentuate a omului de natura. Prezentarea se va finaliza cu festivitatea de inmanare a diplomelor de absolvire a cursantilor Oshibana si SeedsArt.

Pentru mai multe detalii despre evenimentul de exceptie la care suntem parteneri, dati clic pe bannerul de mai sus.

Va asteptam cu drag !

 

Vezi toate stirile din categoria GreenArts

Motoul TURISMVERDE:

"Natura, doar in schimbul respectului fata de Ea!"

Parteneri/Link-uri utile
Universitatea Bioterra
U.S.A.M.V. Bucuresti
Romexpo
Positive Vision for Biodiversity
Reteaua de Biodiversitate
Coalitia de Mediu
Asociatia Romana de Standardizare
Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala
Turism Euro Verde
Federatia Biciclistilor din Romania
Clubul Rulotistilor
Tur virtual 360
Arta cu Flori
Sunetele vietii
Caricatura verde
Travel Enjoy Respect
Uleiuri green
Iubim Natura

 
Prima Pagina | Stiri | Termeni si conditii | Proiecte | New Tourism | Galerie foto | Semnal | Adeziuni | Euroregiuni | ONG | Membri | Contact