Prima Pagina
Cine suntem
Scop
CRESC turism
EducArtS
Voluntariat
Vatra Valaha
Clasificare verde
Amfiteatru verde
Obiective
Donez!
Cursuri
 
 

Declaratia de credinta a TURISMVERDE:

"-Credem in potentialul oricarei persoane (prestator sau beneficiar al unui serviciu turistic) si in vointa acesteia, pentru a adopta de buna voie o atitudine protectoare fata de mediul natural!"

Mediu, Tehnologie si Design
 

 

Pe 29 Septembrie a avut loc la Bucuresti conferinta Environment, Technology, and Design Central and Eastern Europe, organizata de Romanian Green Building Council, eveniment la care Asociatia Ecologica Turismverde a fost partener. 

Prezentarile din cadrul acestei conferinte au oferit informatii relevante despre oportunitatile si importanta unei abordari mai responsabile fata de mediu, a design-ului, renovarilor si operatiunilor tehnologice din cadrul unui proiect de constructii. Prin utilizarea informatiei tehnologizate se pot oferi instrumente puternice pentru a rezolva problemele de mediu si provocarile legate de energie; astfel putem folosi cele mai bune solutii intr-un timp foarte scurt.   

Obiectivele acestei conferinte au fost:  

1) Prezentarea cazurilor de bune practici in afaceri ce au legatura cu imbunatatirea eficientei energetice prin folosirea de noi tehnologii si  

2) Prezentarea unei game variate de instrumente sofisticate care ajuta la atingerea unei performante ridicate in design-ul vizual si de mediu al cladirilor si la folosirea lor cu mai putina energie si costuri scazute.

 

3) Prezentare de solutii concrete de design interior verde. Designul interior verde are ca principii de baza protejarea mediului natural si grija fata de sanatatea oamenilor, pentru aceasta folosind in amenajare materiale sau obiecte de decor care nu contin produse chimice periculoase. Cele mi bune solutii de design interior in timp real.  Participantii la conferinta vor avea placerea sa vizioneze, in cadrul unei expozitii GreenArts, o selectie din cele mai apreciate lucrari de Arta verde.  

 

Obiectele de decor pe care le propune conceptul  GreenArtsDesign sunt absolut originale, fiind realizate cu materiale naturale (frunze si flori presate, seminte etc.) si inspirate din frumusetile naturii, frumuseti care pot fi introduse astfel in spatiile de locuit, in birouri sau hoteluri, imbunatatindu-le aspectul si aducandu-le o nota de stil si prospetime.

 

 

 

 

Vezi toate stirile din categoria Comunicate

Motoul TURISMVERDE:

"Natura, doar in schimbul respectului fata de Ea!"

Parteneri/Link-uri utile
Universitatea Bioterra
U.S.A.M.V. Bucuresti
Romexpo
Positive Vision for Biodiversity
Reteaua de Biodiversitate
Coalitia de Mediu
Asociatia Romana de Standardizare
Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala
Turism Euro Verde
Federatia Biciclistilor din Romania
Clubul Rulotistilor
Tur virtual 360
Arta cu Flori
Sunetele vietii
Caricatura verde
Travel Enjoy Respect
Uleiuri green
Iubim Natura

 
Prima Pagina | Stiri | Termeni si conditii | Proiecte | New Tourism | Galerie foto | Semnal | Adeziuni | Euroregiuni | ONG | Membri | Contact